Wednesday, February 3, 2010

Pikkupojan villapaita

Tässä kävi taas niin, että ostin lankaa, jolle piti sitten keksiä joku tarve ja malli. Halusin siis kokeilla, miltä tuntuu ihan puhdas merino (tein tämän siis jo ennen merinopipoa) ja hyvältähän se tuntuu. Millään en meinannut keksiä, mitä tästä tekisin, mutta sitten satuin huomaamaan, että Polaah'n puolivuotiaalla oli nimipäivä viime viikolla ja tämä hatara tekosyy sitten innoitti tähän. Lankana Sublime extra fine merino wool dk, malli SK 11-12/09, koko 80-86 cm. Kerrankin tein kuuliaisesti (melkein) tismalleen mallin mukaan, vaikkei istuttamattomat hihat mua miellytäkään. Ja oikein arvasin - ne oli liian pitkät. Ekaa kertaa tein hartialle nappilistan!
 
  
 

2 comments:

Polaah said...

On muuten ihan huippukamaa tää villapaita, ihanaa materiaalia ja niin siistiä jälkeä että vois luulla Aasian lasten tekemäksi!! Napit on joutuneet miehiseen käsittelyyn ja keskimmäinen löystynyt, se pitäisi varmaan korjata että ei jää sen takia pitämättä. Saman sarjan supersiistillä neuloksella tehdyt tumput on kans ykköset! En tiennytkään että tää oli nimipäiväsidonnainen lahjus, kiitos siitä!!

Elämyskameli said...

Voi ei, nappiongelma! Totta kai paidan hintaan kuuluu myös korjauspalvelu, eli tänne voi tuoda sen parsittavaksi anytime.